Old House - Stari Kashta - Egy öreg ház a parton
2015. február 17. írta: zati

Old House - Stari Kashta - Egy öreg ház a parton

   Visszatérve a partra, a Bazártól dél felé sétálva elhaladunk a Kaliopa szálloda és felejthető étterme mellett, jobbról a Laguna Beach (lánykori nevén Balik) hotel lenyűgöző rózsakertje köszönt minket. A parti sétányon egy eltéveszthetetlen épülethez, egy régi csárdát idéző vendéglőhöz érkezünk. 
   Éveken át sétáltunk el az ízlésesen rusztikus kis ház előtt, mindig megjegyezve, hogy egyszer majd felkeressük. Úgy tűnt, túl közel volt a szállodánkhoz, a Dorostor hotelhez, mert mindig elsétáltunk előtte vacsorázni menet, esetleg visszafelé kukkantottunk be - előbb a kerthelyiségben működő élőzenét, utóbb az étteremben zajló karaoke-show-ra vetettünk pillantást. Végül 2014-ben döntöttünk úgy először, hogy itt költjük el vacsoránkat.
   A hely messze meghaladta várakozásunkat: változatos étlap, baráti árak. Az étlap a magyar konyhából ismert tyúkhúslevestől a halételeken át a bolgár különlegességekig mindent tartalmaz. 
  Két idősebb pincér, Milko és Jim derűsen, néhány magyar szóval felvértezve sürög-forog. A frissensülteket a kerthelyiség közepén álló látványtűzhelyen egy mesteri séf készíti el.    

20100811_0173.JPG

 

 A látvány: 

A menü:

dscf4313.jpg

dscf4517.JPG

dscf2802.jpg

dscf2803.jpg

dscf2804.jpg

dscf4276.JPG

dscf4310.jpg

dscf4311.jpg

dscf4312.jpg

dscf4516.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://bulgaria-albena.blog.hu/api/trackback/id/tr97181247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása