Arabella - a parton vetett hajó :)
2015. január 05. írta: zati

Arabella - a parton vetett hajó :)

   Az Arabella vendéglő egy hajó, mely Albena parti sétányának végén található. 
Őt szeretném elsőként megmutatni elsőként, különösen, mert "A" betűs helyként előre kívánkozik.

Természetesen a hajó sosem úszott a vízen, kifejezetten turistaattrakciónak épült közvetlenül Albena építésekor, így sem a Karib-, sem a Fekete-tenger kalózai nem sok vizet zavartak vele. Ezzel együtt az üdülőhely egyik legjellegzetesebb építménye, mely mára (2014) sokadvirágzását éli.
   Már a '70-es években az egyik legkedveltebb fototémája volt az idelátogató turistáknak igazi tengeri dizájnjának köszönhetően. Ennek, és a heti három alkalommal esténként rendezendő táncos-humoros-tréfás showműsornak köszönhetően sokan azt gondolják, hogy drága hely, de korántsem az.
Az utóbbi években beépült a hajó és a part közti sáv, ez inkább az étterem part felőli láthatóságát zavarja, mintsem a magas terasz kínálta kilátást. Kellemes atmoszféra, ötletes dizájn, nem utolsósorban showműsor várja az efféle programok kedvelőit.
Az ételkínálat teljes, a könnyű fogások mellett különleges tengeri- vagy épp tradicionális sertés, szárnyas ételek találhatóak az étlapon.
  Az adagok mérete és ára baráti viszonyban vannak. A jelmezes show, tréfás vetélkedők, a kínálat, és kilátás, és nem mellesleg a hűs tengeri levegő kellemes élménnyé teszik az itt töltött estét.
dscf3230.jpg


Nagyobb térképre váltás

A show:

Az étkek:

dscf4506.JPG

dscf4507.JPG

dscf4272.jpg

dscf4505.JPG

dscf3802.jpg

dscf3804.jpg

dscf3803.jpg

dscf4501.JPG

dscf4508.JPG

dscf3805.jpg

dscf3806.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bulgaria-albena.blog.hu/api/trackback/id/tr567043717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása