Napfény, tenger, semmit(t)evés...
2016. december 30. írta: zati

Napfény, tenger, semmit(t)evés...

2016.09.16.albena_d6b.jpg

   A két napal korábbi légi- ,és az előző napi víziparádé után immár alkalmasak voltunk egy igazi semmittevős
napra.
A probléma épp az volt, hogy a fentebb említett kontakt a vízzel nem a tengerparti üdülőhelyeken szokásos ortodox módon történt, de szerencsére Juliana által adott takaró és az itt nem részletezett patikaszerek jóvoltából sikerült elkerülni a meghűlést.
   A mai napra tervezett semmittevést meg is kezdtük ám szorgalmasan. Amint lementünk a strandra, aláírtuk a jelenléti ívet Szergo büféjében, és megdézsmáltuk a Shumensko-készletet. Ezután egy fürdő a kellemesen hűs habokban, majd az édes pihenés.
   Ez igen kellemes időtöltés, szívesen ejtőzöm a napágyon a felhőket nézegetve - úgy tizenkét percig.
Aztán nem bírok nyugton ülni - felveszem hát a pólómat és a fényképezőgépet - és elindulok.
Ezúttal szöveg helyett egy kis képes kirándulásra hívom mindazokak, akik ezt szeretik.
Figyelem, felkavaró kékek következnek! :)

   A túra során egy nehezen értelmezhető táblát találtam. Eszerint az alkoholos italokat nem fogyasztó vendégek dscf6905.JPGdisz lettek kriminálva... Na, az ő egészségükre emelem ezt a Felhőt - mely a Masztika és a Menta bizonyos arányú keveréke, s melyre újdonsült pincér barátnénk invitált meg - miután betértünk egy salátára és egy kis kebabcsra.
A szállodába visszaérve egy fontos felfedezést tettünk.
dscf7131.JPG- Hiszen ma PÉNTEK van... A péntek-köszöntő hegedűs fénykép elkészítéséhez egy kiváló helyszín kínálkozott - a szálloda elegáns halljában álló szobor-kompozíció segítségével. Kitöltöttük hát a folyékony gyantát, és levonultunk a hallba két pohárral négyesben.
- Péntek, Special Edition! :)
dscf7133_1.JPGJelentem, most, amikor ezen sorokat írom - szintén péntek van!
   Boldog pénteket mindenkinek!
dscf7139.JPG







   
   Ezen kívül - akár hiszi, akár nem a Kedves Olvasó - ettünk és ittunk jókat. Ma este a korábbi kedvencünket, a Laguna Garden Place-t választottuk. A számunkra kedves Happyness Duó (ők írták így, nem én találtam ki!) távozása után tavaly egy kedvetlen "zenekar" muzsikált. A kedvetlen-t nem egyszerűen úgy kelldscf7149.JPG érteni, hogy "nincs kedve" - a kedvetlent ezúttal úgy kell érteni, hogy az énekes lányka dalolászás közben konkrétan a kottaállványra feltett telefonját nyomkodva csetelt valakivel.
A régi személyzetből csak Vladimir maradt, valamint találkoztunk a jövőbeni főnökasszonnyal, Margoval, aki feje fölül edscf7152.JPGlőző nap bontották el a Place-t. Az örömteli üdvözlés után kicsit aggódva jegyezte meg:
- Félek ám a jövőtől. Új hely...
- Ha olyan profin csináljátok, mint a régi Margo's Place-t, akkor sikeres lesz.


- Gondoljátok?
- Biztosan!
dscf7151.JPGdscf7153.JPG










- Holnap mit csinálunk?
- Megismételjük a mai programot - döntöttük el.
És miközben sétáltunk vissza a szállodánkba, nem is gondoltuk, hogy szinte pontosan ezt fogjuk tenni - beleértve a fényképezős túrát...

dscf7164.JPGdscf7165.JPG










dscf7166.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://bulgaria-albena.blog.hu/api/trackback/id/tr5412084221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása